Autoja ja klassikoita vuosien takaa

Mitkä unelmat voisit toteuttaa jättipotilla?

Aina voi haaveilla jättipotin osumisesta omalle kohdalle. Voitto toisi vapauden toteuttaa useita erilaisia haaveita. Mihin rahoja voisi sitten sijoittaa? Jokaisella on omat suosikkinsa.

Lainojen maksu

Oletko jo ehtinyt hankkimaan asunnon? Olisi varmasti ihanaa maksaa asuntolaina kerralla pois, ja jättipottihan sen mahdollistaisi. Voisit samalla maksaa muutkin mahdolliset lainat pois. Elämä helpottuu, kun ei tarvitse huolehtia kuluista. Jäisitkö jättipotin turvin pois työelämästä? Moni suomalainen haluaa voiton jälkeenkin elää normaalia arkea, huomiota hakematta. Toisaalta töissä käyminen tuo arkeen säännöllisyyttä. Olisiko huoleton elämä tylsää? Taloudellinen vapaus avaisi monenlaisia ovia. Lainattomuudesta voisi hypätä sijoittamisen maailmaan, ja opetella erilaisia sijoitustekniikoita käytännössä. Jos kaiken rahan laittaisi järkevästi poikimaan, olisi myös vanhuus turvattu. Taloudellinen riippumattomuus on monella unelmana. Vaatii taitoa säilyttää se. Pienempiä voittoja saadessaan moni on suistanut taloutensa vaikeuksiin, koska ei ole hahmottanut voiton määrää ja luullut sen riittävän vähän kaikkeen kivaan. Voiton tullessa kannattaa miettiä paljon käytännössä on voittanut, ja miettiä mihin se riittää. Järkevästi sijoittamalla pienemmänkin voiton saa kasvamaan.

Yksi tapa tällaisen jättipotin saamiseen on harjoitella ja opetella pelaamaan pokeria ja päästä vaikka satelliitti turnaukseen pienellä avausmaksulla aina finaaliin saakka – jolloin voittona voi hyvinkin olla se satojen tuhansien ja miljoonien jättipotti! Pokerikädet tuovat toisille voittoja ja toisille tappioita, mutta taidolla ja onnella pääsee ainakin pokerissa pidemmälle kuin esimerkiksi pelkän onnen lottopeleissä.

Asunnon osto

Houkuttelisiko hirsihuvila kirkasvetisen järven rannalla, vai tilava asunto kerrostalon ylimmästä kerroksesta ydinkeskustassa? Vai olisiko unelmien koti jotain siltä väliltä? Viihtyisitkö parhaiten omassa kodissa, sitä vähitellen mieluisaksi remontoiden? Voitto mahdollistaisi mieluisan kodin, jota voisi halutessaan laitella itse tai tilata remonttifirman toteuttamaan muutokset. Hankkisitko kesämökin kaikilla mukavuuksilla? Suuressa pihassa riittäisi puuhasteltavaa pihatöistä nauttivalle. Samalla voisi suunnitella mitä osalle voittopotista tekisi. Vai kaipaisitko pois kaupungin hälinästä   erämaan rauhaan? Tunturissa vaeltaessa ajatukset saisivat levätä, eikä liikenteen hälyä olisi ollenkaan.  Jättipotin turvin voisit asua missä tahansa. Mikään ei estäisi hankkimasta useampaa asuntoa. Osan vuodesta voisi viettää etelän lämmössä, ja osan taas talvesta nauttien. Sopivilla sijoitusasunnoilla voisi taata tasaiset vuokratulot.

Unelmien auto

Millainen olisi se unelmien auto? Olisiko se jokin vanha klassikko, tyylikäs Jaguar? Vai voisiko unelmien auto olla karun tyylikäs Mustang? Vai haluaisitko useamman auton? Pienen auton, jolla olisi kätevää ajella liikekeskuksien parkkihalleissa, toiseksi autoksi maasturi, jolla pääsisi huoletta ajelemaan kesämökin metsätiellä ja kolmanneksi luksusauto, jonka iso ja tasainen kyyti veisi matka-ajossa kohti unelmia. Jokaiselle löytyy se omien tottumusten ja arvostusten mukainen unelma-auto. Voittorahoilla unelmat voi toteuttaa heti, tosin uutta autoa tilattaessa saattaa joutua odottamaan auton valmistumista. Uuteen autoon voi valita mieluisensa varustepaketin, joten auto varmasti täyttää odotukset myös yksityiskohtien osalta.

Matka maailman ympäri

Kiehtoisiko tutustuminen uusiin ja erilaisiin kulttuureihin? Haluaisitko viettää aikaa jokaisessa maailman maassa? Matkustamisen sanotaan avartavan. Jossain vaiheessa saattaisi tulla ikävä omaan kotiin, silloin kotiin voisi tulla vähäksi aikaa suunnittelemaan seuraavaa seikkailua. Olisiko kaupunkiloma kiehtova kulttuuririentoineen vai olisiko parasta suunnata lämpimään ja ottaa aurinkoa rannalla. Välillä voisi pulahtaa mereen uimaan ja viilentävän uintiretken jälkeen suunnata rantabaariin miettimään seuraavaa puuhaa. Jos taas seikkailu viidakossa kiinnostaa, voi osallistua järjestetylle tutkimusmatkalle tutustumaan eläin- ja kasvilajeihin, joita ei ole aikaisemmin nähnyt.

Muut haaveet

Viekö työnteko liikaa aikaa perheeltä? Keskittyisitkö voiton jälkeen olemaan enemmän läsnä perheen arjessa? Mahdollistaisiko voitto keskittymisen johonkin itselle tärkeään harrastukseen? Voitto vapauttaisi aikaa, jos työnteon lopettaisi tai vähentäisi sitä ratkaisevasti. Voisi olla, että terveyden hoitamiseen tulisi panostettua eri tavalla, kun arkisen kiireen keskellä. Tärkeintä olisi keskittyä miettimään, mistä oikeasti haaveilee. Voisiko niitä haaveita muuttaa tavoitteiksi? Osa haaveista ei vaadi mahdottomia ponnisteluja, jotta ne voi toteuttaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *