Autoja ja klassikoita vuosien takaa

Suomalaista street racingiä parhaimmillaan

Tämä ei ole meidän kirjoittamaa, mutta lainaamme tänne ja laitamme linkit: https://www.facebook.com/BlacklistRaceTV

Teksti Toni Nurmio:

Olihan viikonloppu perjantai alkoi kallistuksen vakaajan teolla jotta saataisiin auto menemään suoraan eikä kylki edellä, Dartti trailerille jonka lainasin Räjäytysyksiköltä siitä Tuusulaan automaxille aurauskulmien säätöön ja pikkasen alustaa säädettiin Mikko wihisen kanssa, kulmien säätö oli aika helppoa ja nopeaa olin saanut mitta nauhalla ja laaserilla aika hyvin kohdalleen, tosta Mikko lähti Pikkiksellä vähän aikaisemmin Malmin cruisingiin, myö lähettiin Dartilla oli aika kiva ajaa kun menee suoraan eikä kiemurtele, Dartti ei ole koskaan pelannut näin hyvin nyt oltiin valmiina malmilla lauantain koitoksii tosi ajoissa.


Aamu alkoi kivasti oltiin crew porukan kanssa portilla jo ennen kuin olivat auki mikä on todella harvinaista minun kohdalla, auto katsastukseen ja sitten odottelemaan komentoja Heikiltä ja Jannelta miten aloitetaan Blacklistaa ajamaan sitten sovittiin että voi käydä vetää testi nepin jos on ajanut ennen kuin kello on 11.30 jolloin aloitetaan listaa olin haastanut Husson sijasta 6 siitä viivalle kaikki näytti olevan hyvin ei muuta kuin vihreän syttyessä kaasu pohjaa No vedossa kolme kertaa nous ahdot liian korkealle ja tehot pois ja hetken päästä takas No voitto tuli ajalla 10.7x tästä sitten haastamaan sinin ja Lappalaisen vedon häviäjä, nyt oli hyvää aikaa testaa autoa mentiin söpiksen kanssa pikku leikkimielinen neppi ottamaan söpis vei just ja just söpis oli parempi🤗 sitten olikin jo selvinnyt kumpi tulee vastaan, Lappalaiselle oli pito ongelmia aika paljon niin Lappalainen tuli vastaan sijasta 3 välistä puuttui ade vegalla ja Heikkinen possulla autot vielä vaiheessa, niistä sai mennä ohi muuten olis lista mennyt aika nopeasti tukkoon, Lappalaisen kanssa viivalle Darttiin nostettiin taas vähän painetta vihreä kuin syttyi niin saatiin aika hyvä pito ja ekana maaliin 9.75 Jarnon sutiessa 11.11, siitä sitten äkkiä heittämään sinille haaste kerettäs vielä neppaa ennen kuin aika loppuu siitä lainappiin toki taas vähän painetta pyttyyn lisää ja vihreän valon vaihtuessa kivasti irtosi Dartit viivasta siitä maaliin 9.57 233km/h joka on meidän uusi enkka jipii😇🤗 sini 9.96, Tuosta voitosta samantein haastamaan Rantakari sijasta 1 autolle ei tehty muutoksia oleskaan eikä sitä jäähdytelty kuin lineup jonossa kaikki näytti olevan kunnossa siitä kuusen valojen syttyessä katsoin hitto nukunko No en Rantakari lähti harmillisesti pikkuisen liian ajoissa ja punavalo No tajusin heti että voitto mutta brake pois päältä ja kohti maalia sieltä tulikin vielä uusi enkka 9.54 aika hyvin kulkee nyt pelit ja reservissä on vielä, malmilla on aika huono pito Jes Jes ollaan ykkösiä tätä ollaan odotettu pitkään nyt se on vaan totta💪🥇🏆 aivan mahtava fiilis. Ps. Pommikone ei ole koskaan toiminut noin hyvin nyt säädetty toimii kuin junan vessa ja ajamalla lähdettiin malmilta pois. Kiitos kaikille. TwinTurbo Dart Crew, soukka Motorsport

Kuva. Kettil Rautio

Pelaamista ja muuta ajanvietettä aikuisille

Siitä lähtien kun kotitietokoneet ja pelikonsolit tulivat koteihin 80-luvulla, on yleinen asenneilmapiiri pelaamista kohtaa muokkaantunut nykyisenlaiseksi. Nykyään on nimittäin aivan hyväksyttävää aikuisille sekä miehille, että naisille pelata mobiilipelejä, vaikka linja-autopysäkillä, kahvitauolla tai vaikkapa metrossa matkustaessaan. Kaikenlaiset mobiilipelit ovat lisääntyneet, niin kasinopelit kuten vaikkapa ruotsalaisen NetEnt pelistudion suosikit, e-urheilupeli esportal sivustolta kuin muut ajanvietepelit – itseasiassa markkinoilla on jopa omia pelipuhelimiakin jo saatavilla. Yhtä hyvin sitä voi pelata pasianssia tai laittaa bingo kierroksen käyntiin. Ja olet sitten ruotsinkielinen tai suomenkielinen tms, niin omalla kielelläsi pääset pelaamaan aivan yhtä hyvin – esim. Duelzin pelit ovat täysin ruotsin kielelläkin saatavissa. Pelaamistahan voi nykyään mobiilisti harrastaa aivan loistavasti sitten myös lomamatkalla, vaikka siellä Kanariansaaret -kiertomatkalla ensi talvena.

Pelaamisen ohessa ei pidä unohtaa liikuntaa, lue vaikka Sim Liivik ajatuksia. Ja kaiken tekemisen, opiskelun ja mahdollisen itsensäkehittämisen parissa, kannattaa miettiä niitä omia talousasioitakin, ja siinä mielessä pienlaina saattaa olla mielenkiintoinen vaihtoehto. Eihän sitä koskaan tiedä, jos kaiken uuden oppimisen ohessa mieleesi tuleekin tehdä kotiisi retrosisustus. Retro voi tulla vastaan ihan tulevana jouluna, esimerkiksi pakkausmateriaalit – niissä kun alkaa olla vaikka kuinka paljon vaihtoehtoja jo aivan kotioloissakin. Ps. tiedätkö muuten mikä Budbee on, ja mitä se toi tullessaan Suomeen? Ja muute joulusta puheenollen, mitä jos tänä jouluna teettäisit julisteet omasta kuvasta, tai jopa t-paidan omalla tekstillä ystävällesi? Tai miksei vaikka The Witcher eli noitusin kirjojen ja TV-sarjan innoittamana jotain sinnepäin?

Entäs sitten se turvallisuus ja netissä pelaaminen? Nettiliikenne lienee hyvin suojattua, mutta muuten kannattaa miettiä niitä VPN-ratkaisuja, yritysturvallisuutta ja sitä oman laitteen turvasovelluksia, ovat ne kunnossa, ja ovatko oman laitteesi sovellukset edes ajan tasalla eli päivitettyjä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *